Afscheidshuys
Salut Abcoude

Op vrijdag 28 mei 2021 is Afscheidshuys Salut in Abcoude officieel geopend door Jack Ligtvoet en burgemeester Divendal van De Ronde Venen. Afscheidshuys is een sfeervolle familiekamer waar de familie in alle rust afscheid kan nemen van de overledene voor het definitieve afscheid. De familiekamer is ingericht met als doel om families een eigen, persoonlijke, ruimte te bieden waarin zij zich terug kunnen trekken.

 

Meer informatie?

Bezoek de website of neem contact met ons om om de mogelijkheden te bespreken.
Image

Afscheidsceremonies
en condoleances

Deze ruimte leent zich ook voor kleine, intieme afscheidsceremonies en condoleances. Afhankelijk van de wensen van nabestaanden wordt, bij een groter gezelschap, gebruikgemaakt van de aangrenzende ruimte.

De ruimte is geschikt voor afscheidsceremonies tot 12 personen, voor een intiem en persoonlijk afscheid. Uiteraard zijn alle audiovisuele mogelijkheden voorhanden, zoals groot scherm met streamingsmogelijkheden en geluidsinstallatie met USB-aansluiting en afspeelmogelijkheid voor Spotify-lijsten en YouTube filmpjes.

Vanzelfsprekend zijn ook andere uitvaartbegeleiders en hun opdrachtgevers uit de regio van harte welkom in Afscheidshuys Salut.

Catering op maat wordt verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers, waarbij de “Sky the Limit” is.